دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۵ خرداد
Wednesday, June ۴, ۲۰۲۵
سال سرمایهگذاری برای تولید
*
دوباره تلاش کنید
Please enter a value with valid length
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۱
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۳
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۴
مصوبات شورای پژوهشکده در سال ۱۴۰۲
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
۱۴۰۳/۱۲/۲۷
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین پژوهشکده زعفران و آزمایشگاه تحقیقاتی فاروق
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه، روز یکشنبه مورخ ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۳، آقای دکتر عباس خاشعی، رئیس دانشگاه تربت حیدریه، تفاهم نامه همکاری آزمایشگاهی را با آقای دکتر محمدحسین شجاعی رئیس آزمایشگاه تحقیقاتی علوم حیاتی فاروق به مدت ۳ سال منعقد نمودند. این تفاهم نامه با هدف استفاده مشترک از ظرفیت های علمی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی پژوهشکده زعفران و آزمایشگاه تحقیقاتی فاروق در قالب آزمایشگاه همکار منعقد شده و این امکان را به پژوهشکده زعفران می دهد تا باقیمانده سموم را در نمونه های ارسالی آنالیز و مورد سنجش قرار دهد.
پژوهشکده زعفران بعنوان مرجع تخصصی کنترل کیفیت زعفران در کشور، با هدف تکمیل و گسترش خدمات تخصصی قابل ارائه به صادرکنندگان، کشاورزان، تولیدکنندگان و فعالان حوزه زعفران نسبت به انعقاد این تفاهم نامه اقدام نموده است.
تعداد بازدید:
۲۱۱
امتیازدهی
میانگین امتیازها:۰ تعداد کل امتیازها:۰
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
۰
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
طول مجاز برای نام بین ۶ تا ۱۰۰ کاراکتر است.
نام باید شامل کاراکتر های فارسی باشد
آدرس پست الکترونیکی شما
آدرس ایمیل اشتباه وارد شده است
حداکثر کاراکتر مجاز ۲۰۰ است
شماره تلفن
شماره تلفن معتبر نیست
شماره تلفن نمی تواند از ۸ رقم کمتر و از ۱۱ رقم بیشتر باشد
توضیحات
کد امنیت
*
Powered by
Dorsa
Portal