دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
ثبت نام دانشجویان جدیدالورود
Fa
En
۱۴۰۱ جمعه ۱۴ بهمن
Friday, February 3, 2023
سال ۱۴۰۰ تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
اولویتهای پژوهشی
گروه های پژوهشی
همایش و رویداد ها
آیین نامه ها و کاربرگ ها
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
29
تير
1400
تصویب اولویتهای پژوهشی پژوهشکده زعفران
1-1 به زراعی و به نژادی
1.
بررسی روش ها و پیامدهای ترسیب کربن در اراضی تحت کشت زعفران
2.
اثر اصلاح کننده ها و پایدارکننده های خاک در بهبود عملکرد زعفران
3.
بررسی اثر زعفران در فرآیند گیاه پالایی خاک و تصفیه آب و پساب
4.
مکان یابی و استعدادیابی اراضی جهت توسعه کشت زعفران
5.
تهیه بانک بنه (تودهها و اکوتیپهای مناطق مختلف زعفرانکاری ایران و جهان)
6.
وزن و تراکم مصرف بذر (بنه) در هکتار و حصول عملکردهای مطلوب
7.
مدیریت آبیاری های بحرانی و اثرگذار در رشد و نمو و عملکرد کمی و کیفی
8.
مدیریت بیماریهای قارچی، ویروسی و باکتریائی بویژه قارچی (مشکل عمده مناطق گرمسیر)
9.
توسعه کشت و کار زعفران ارگانیگ و سالم
10.
کنترل جوندگان (بویژه موش) با استفاده از رادیو موج ها و روشهای بیولوژیکی
11.
افزایش ماندگاری گل و روشهای نوین خشک کردن کلاله (ارزش آفرینی)
12.
توسعه مکانیزاسیون کاشت بذر (بنه )، داشت، برداشت و جداسازی اجزای گل زعفران
13.
بررسی روشهای امکان کاشت مجدد زعفران بعد از پایان دوره کاشت
14.
بررسی و تعیین نیازهای غذایی زعفران بخصوص عناصر ریزمغذی
و میکروارگانیسمهای مفید
15.
تعیین واکنش و آستانه تحمل زعفران به تنشهای غیرزیستی (به ویژه شوری و گرما)
16.
بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران در شرایط کنترل شده
17.
بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران با استفاده از منابع آبهای غیرمتعارف
18.
بررسی کیفیت و میزان آلودگی زعفران و خاک به عناصر سنگین
19.
بررسی ثبات عملکرد زعفران درطی زمان و پیش بینی عملکرد ان
20.
سنتز سبز نانوذرات مختلف از زعفران و اجزا این گیاه
21.
مدلسازی
رشد
زعفران
با
توجه
به
اثرات
تغییر
اقلیم.
22.
ارزیابی عوامل موثر بر خلاء عملکرد و ارائه راهکارهای کاهش آن.
23.
ارزیابی فنی و اقتصادی کشت مخلوط زعفران با سایر محصولات کشاورزی
24.
ارائه روش های ممتاز در کاهش اثرات خود و دگرآسیبی زعفران
25.
بررسی روش های بیوتکنولوژی در بهبود ژنتیکی زعفران
26.
اثرات تغییر اقلیم بر کاشت، داشت و برداشت زعفران و راهکارهای مقابله با آن
27.
نقش و کاربرد زعفران و اجزا آن در تغذیه و فیزیولوژی دام و طیور و آبزیان
1-2 اقتصاد و بازاریابی
1.
ارزیابی جامع اقتصادی کشت و کار زعفران در قطبهای تولید زعفران ایران
2.
شناسایی و تدوین راهکارهای توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری زعفران در ایران
3.
کاربرد اقتصاد دیجیتال در توسعه صنعت زعفران
4.
تدوین راهکارهای عملیاتی گسترش و بهبود دسترسی مستقیم بازارهای هدف صادراتی
5.
تامین مالی و مدیریت ریسک در صنعت زعفران
6.
تحلیل اثرات بورس زعفران
بر اقتصاد، بخش کشاورزی و زعفرانکاران
7.
تحلیل مکانی و زمانی آب مجازی زعفران در مناطق زعفران خیز ایران
8.
تحلیل بازار نیروی کار زعفران در قطبهای تولید زعفران ایران
9.
تحلیل اقتصادی اثر تحقیقات کشاورزی بر عملکرد زعفران
10.
واکاوی مولفه های اقتصادی و اجتماعی کشاورزی ارگانیک زعفران
11.
تدوین راهکارهای عملیاتی برای قرارگیری محصول زعفران در اولویتهای صادراتی
12.
شناسایی راهکارهای عملیاتی بهبود ارزش افزوده زنجیره تولید زعفران در ایران
13.
ایجاد سامانه اطلاعاتی برای زعفرانکاران سراسر کشور
14.
شناسایی و اولویت بندی عناصر آمیخته بازاریابی زعفران ایران در جهان
15.
شناسایی عوامل موثر بر مصرف داخلی و منطقهای زعفران
16.
شناسایی راهکارهای عملیاتی برندسازی زعفران ایران
17.
طراحی الگوی منطقهای بازاریابی مطلوب زعفران
18.
تحلیل حاشیه بازاریابی زعفران در مناطق زعفران خیز ایران
19.
نقش زعفران در رونق اشتغال و توسعه روستایی
20.
بررسی جایگاه زنان روستایی در صنعت زعفران ایران
1-3 صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی
1. روش های کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات زعفران
2.
کاربرد روش های تشخیص و استخراج ترکیبات زعفران (کلاله،خامه و پرچم) در صنایع غذایی و دارویی
3.
تولید ادویه، نوشیدنی و دم نوش های زعفرانی (گل کامل)، رنگ های خوراکی از گلبرگ (صنایع غذائی) و انواع خوراکیهای مقوی از بنه زعفران
4.
تولید مواد آرایشی و بهداشتی از فرآوردههای زعفران
5.
راهکارهای گسترش تولید فراورده های غذایی، دارویی و بهداشتی حاوی زعفران
6. شرایط نگهداری پس از برداشت گل تازه و محصول فرآوری شده زعفران با رویکرد ارائه روشهای بهینه و کاربردی.
7. بهینهسازی روش های ضدعفونی موجود و ارائه روش های کاربردی جدید آلودگی زدایی از محصولات تازه و فرآوری شده.
8. ارائه فناوری های نوین در خشک کردن محصول زعفران.
9. بررسی کاربرد و اثرات دارویی زعفران
10. ارائه روشهای کاربردی و مقرون به صرفه در استخراج و خالص سازی رنگدانه ها،
استحصال کروسین تیپ
1
و مواد موثره بخشهای مختلف زعفران با قابلیت عرضه تجاری.
11. استفاده از زعفران و فرآورده ها در پیشگیری و درمان بیماریهای دیابت و سرطان و ...
تعداد بازدید:
1266
نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
سایر خبرها
جلسه هم اندیشی با نمایندگان شرکت خانه زعفران سوئیس در پژوهشکده زعفران
6
بهمن
1401
بازدید خانواده شهید فخری زاده از پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
25
دي
1401
جلسه با مدیران و اعضا هیات علمی جهاد دانشگاهی مشهد
21
دي
1401
برگزاری جلسه کارشناسی مباحث فنی کیفی زعفران
14
دي
1401
کارگاه تخصصی زعفران برگزار میگردد
3
دي
1401
برگزاری همایش منطقه ای زعفران با حضور اعضای هیات علمی پژوهشکده زعفران در بجستان
30
آذر
1401
برگزاری کارگاه های تخصصی و ارائه مشاوره های فنی به زعفرانکاران تحت پوشش کمیته امداد تربت حیدریه
5
آذر
1401
مصاحبه دکتر حسن فیضی، رئیس پژوهشکده زعفران با روزنامه شهرآرا
3
آذر
1401
بازدید رئیس سازمان جهاد دانشگاه استان از پژوهشکده زعفران
2
آذر
1401
برگزاری نشست تخصصی بررسی موضوعات علمی مربوط به زعفران
1
آذر
1401
بازدید معاون مدیرکل و رئیس اداره مسکن و شهرسازی شهرستان از پژوهشکده زعفران
23
آبان
1401
نصب بنر های اطلاع رسانی خدمات آزمایشگاهی پژوهشکده زعفران در بازارهای گل سطح شهرستان
23
آبان
1401
راه اندازی سامانه پرداخت الکترونیک پژوهشکده زعفران
23
آبان
1401
پخش برنامه زنده رادیویی پیام آفتاب از پژوهشکده زعفران
17
آبان
1401
بررسی راهکارهای همکاری مشترک در نشست ریاست پژوهشکده زعفران با رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان
11
آبان
1401
بازدید رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از آزمایشگاههای پژوهشکده زعفران
8
آبان
1401
بازدید کارشناس شرکت کشاورزی رضوی از اراضی پژوهشکده زعفران
3
آبان
1401
نشست مشترک ریاست پژوهشکده زعفران با مدیر جهاد کشاورزی شهرستان
26
مهر
1401
نشست مشترک ریاست دانشگاه تربت حیدریه با اعضای هیات مدیره شرکت زرین زعفران
22
مهر
1401
برگزاری مراسم جشن روز مزرعه زعفران
19
مهر
1401
Powered by
Dorsa
Portal